tisdag 18 november 2008

Lite nytt

Här kommer en liten rapport om vad som hänt sedan sist. Reva har varit hos veterinären i Haninge som tittade på hennes juver. Inget att vara orolig för trodde dom. Vi ska ha henne under uppsikt ett tag och se om knölarna växer. Det är inga stora knölar och dom är liksom avlång, inte hårda men inte mjuka heller. Reva ömmar inte och kliar inte på dom heller. Så vi avvaktar med henne.
Lotta har även hon varit hos "sin" veterinär här på värmdö igen. Vi upptäckte en utväxt i hennes öra. Samma öra som hon nyligen har behandlat mot svampinfektion. Vi ringde genast till veterinären och vi fick en tid super snabbt. Det är det som är det fina med att ha en veterinär så nära och som jag har ett stort förtroende för. Väl där så blir ju Lotta super lycklig över att få komma in till "sina" kompisar. Hon gungar hela hon för att visa alla att hon är överlycklig att se dom igen. Och självklart får hon all uppmärksamhet som hon önskar. Efter en koll i örat konstanterar veterinären att det nog bara handlar om ett "papillom" . En ofarlig vårta alltså... Men för att vara säker vill dom operera bort "vårtan" och skicka den på analys. Så nu ska vi dit igen på Torsdag och ta bort den lilla vårtan.
Med dom andra två är allt bara fin fint. Både Svea och Kasper är friska och mår bra. Kasper behöver dock klippas, han ser ut som ett vildjur just nu:-) Här nedan kommer det lite bilder på småtjejerna.




Det var allt för denna gång gott folk. Inte för att jag vill stessa någon men bara så ni vet....
Det är bara 36 dagar kvar till julafton:-D

Kram så länge Nina